The Basic Principles Of بیماری پسوریازیس کیم کارداشیان

آیا پزشک به شما گفته است که دچار پسوریازیس ناخن شده‌اید؟ پسوریازیس پوست نوعی بیماری پوستی مزمن است که باعث خشکی شدید پوست و فلس برجسته روی ناخن می‌شود. در این بیماری خودایمنی بدن سلول اضافی تولید می‌کند که روی سطح پوست جمع می‌شوند.

راه قطعی برای پیشگیری از پسوریازیس ناخن وجود ندارد، زمانی که به آن مبتلا می‌شوید در برهه‌های مختلف بیماری عود می‌کند، بهبود می‌یابد و دوباره بازمی‌گردد.

این نوع از پسوریازیس عفونی نبوده و مسری و واگیردار نیستند.

اسکیزوفرنی، شناخت انواع و علائم اسکیزوفرنی و روش های درمان

دانلود نوحه آروم آروم میری بابا حیدر از سید مجید بنی فاطمه + متن

الانزاپین برای درمان تظاهرات اختلالات سایکوتیک و اسکیزوفرنی(اختلالات روانی) استفاده می‌شود.

افراد اغلب مسیر حرکت فکرهایشان از یک فکر به فکر دیگر را دنبال نمی‌کنند. اما در روانشناسی توجه زیادی به ظرایف فکر کردن می‌شود.

بر افروختگی ، دپرسیون، تپش قلب، درد قفسه سینه، تهوع، ، تب، راش، سندروم نورولپتیک بدخیم، افکار خودکشی، اختلالات گوارشی(یبوست، تهوع، استفراغ)، سردرد، سر گیجه، بی خوابی،اضطراب، افزایش وزن، هایپوتانسیون اورتوستاتیک

ورم های بزرگ و کندو شکل بر روی صورت، پلک ها، لب ها، زبان، گلو، دست ها، پاها، مچ پا یا آلت جنسی

عفونت قارچی پوست معمولاً به دلیل رشد بیش از حد قارچ‌ها روی پوست ایجاد می‌شود. قارچ‌ها به طور طبیعی در محیط پوستی وجود دارند، اما زمانی که شرایط محیطی مناسبی برای رشد آن‌ها فراهم شود، می‌توانند ایجاد عفونت کنند. عوامل متعددی می‌توانند به این افزایش رشد کمک کنند: رطوبت و گرما قارچ‌ها در محیط‌های گرم و مرطوب بهترین رشد را دارند. به همین دلیل، نواحی بدن که معمولاً عرق می‌کنند یا مرطوب هستند (مانند کف پاها، فضاهای بین انگشتان و زیر بغل) بیشتر در معرض خطر هستند. تماس با فرد یا سطح آلوده قارچ‌ها می‌توانند از طریق تماس مستقیم با فرد آلوده یا به واسطه استفاده از وسایل شخصی مانند حوله، لباس و کفش‌های مشترک منتقل شوند. سیستم ایمنی ضعیف افرادی که سیستم ایمنی ضعیف‌تری دارند، مانند کسانی که تحت درمان با داروهای سرکوب‌کننده سیستم ایمنی هستند یا مبتلا به بیماری‌های خودایمنی یا دیابت هستند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به عفونت‌های قارچی قرار دارند.

اختلال سوءمصرف مواد، بیماری هانتینگتون، اختلالات خلقی (مانند اختلال دوقطبی), اوتیسم،[۸] اختلال شخصیت مرزی[۹]

بیماری رایجی است که با زرد یا سفید شدن زیر نوک ناخن شروع می‌شود.

گاهی هم قارچ ناخن می‌تواند مشکل ساز شود. برای تشخیص اینکه به کدام یک مبتلا شدید باید تفاوت این دو را بدانید:

قارچ پوستی در مادران شیرده معمولاً خطر جدی برای سلامتی مادر یا نوزاد ایجاد نمی‌کند. با این حال، چند نکته مهم وجود دارد که باید در نظر گرفته شود: انتقال به نوزاد اگرچه انتقال قارچ پوستی از مادر به نوزاد نسبتاً نادر است، اما ممکن است در صورت تماس نزدیک پوست به پوست رخ دهد. به همین دلیل، مادرانی که دارای عفونت قارچی هستند باید در هنگام شیردهی یا نگهداری نوزاد از تماس ناحیه آلوده با پوست نوزاد اجتناب کنند. استفاده از داروهای ضد قارچ بسیاری از داروهای ضد قارچ موضعی برای استفاده بیماری پسوریازیس واگیر دارد در دوران شیردهی ایمن هستند. با این حال، مادران باید قبل از استفاده از هر نوع دارو، با پزشک خود مشورت کنند تا از ایمنی آن برای خود و نوزادشان اطمینان حاصل کنند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *